Сензацията на шоуто за имитации Като две капки вода“ –

...
Сензацията на шоуто за имитации Като две капки вода“ –
Коментари Харесай

Звездата Тита купува евтини парцалки! Сензацията от „Капките“ на шопинг с чужд мъж

Сензацията на шоуто за фалшификати „ Като две капки вода “ – Тита, очевидно не е получила хонорара си от предаването, щом пести от нови придобивки, разбра HotArena.

Младата поп звезда бе засечена от фотографите на „ Ретро “ да щурмува най-големия търговски център в столицата, само че след дългата обиколка по магазините си потегли съвсем с празни ръце.

Въпреки че идолката на младежите обходи най-скъпите бутици, си остана единствено с гледането и бързо се пренасочи към по-евтините марки. И техните продукти обаче не й бяха напълно по джоба, тъй като Тита дълго се колеба дали да си купи една или две блузки, чиито цени бяха по 30 лв..

Докато певицата пресмяташе бюджета си, нейният компаньон в шопинг тура не пестеше средства и излизаше с покупка от всеки магазин. Младият господин, който придружаваше звездата, не беше нейният обичан. С което Тита за следващ път подхрани слуха, че изневерява на дългогодишния си другар, с който имат връзка от разстояние, тъй като той продължава да живее в родната и на двамата им Силистра.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР