Сензация №1 на осминафиналите на Световното първенство по футбол е

...
Сензация №1 на осминафиналите на Световното първенство по футбол е
Коментари Харесай

СМАЗВАЩА ПОБЕДА! Русия отстрани Испания от Световното първенство по футбол!

Сензация №1 на осминафиналите на Световното състезание по футбол е реалност! Русия отстрани Испания след осъществяване на дузпи, а по този метод любимец №2 на Мондиал 2018 отпадна от шампионата.

Испания стартира с гол още в 7', откакто Игнашевич заби топката в личната си врата, откакто се опита да блокира Рамос. "Ла роха " обаче не се възползва от предината си и, откакто изигра ужасяващи 30 минути се стигна до дузпа за игра с ръка на Жерар Пике. Дзюба беше прецизен за 1:1.

До края на мача Испания смаза своя противник, само че пропуски направиха Карвахал, Аспас и Иниеста, а с отлични спасявания с е регистрира Акинфеев. В добавените 30 минути на срещата Испания получи няколко прелестни шанса, само че още веднъж Акинфеев беше над всички в мача, отразявайки изстрелите на Родриго, Аспас и Иниеста.

В 115' съдията не отсъди 100%-ова дузпа за Испания, откакто Игнашевич задържа и събори Пике в наказателното поле, само че реферът даже не разреши на VAR да се намеси.

При дузпите Коке и Аспас пропуснаха, откакто насочиха доста слаби удари и по този начин Русия продължи напред към четвъртфиналите.

Както биха споделили коментаторите: Каква игра, каква футболна драма!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР