Сензация предизвика жалбата на американска туристка в Гърция, която твърди,

...
Сензация предизвика жалбата на американска туристка в Гърция, която твърди,
Коментари Харесай

Жалба за сметка от 600 евро за порция раци на остров Миконос

Сензация провокира жалбата на американска туристка в Гърция, която твърди, че и платила 600 евро в ресторант на Миконос за два коктейла и порция крачета от раци.



Американската туристка е изпратила на туристическия си сътрудник порцията с крачетата на рака, която й беше сервирана в ресторант, с злобен коментар против шефовете на компанията.

„ Между другото, това ни сервираха. Заедно с две питиета, които бяха в огромна чаша, само че цялостни с лед, сок и малко алкохол “, написа американската туристка към туристическия сътрудник, който е провежда пътуването и настаняването в Миконос.

По думите й сервитьорът, който ги обслужвал, е споделил, че коктейлите костват по 25 евро, само че по този начин и не донесъл подробната сметка, с цел да се разбере какво тъкмо е начислено.

Американската туристка твърди, че шефовете за заведението са й начислили и бакшиш от 78 евро, без нейно утвърждение.

Американката е направила недоволство в полицията на Миконос против шефовете на ресторанта, защото твърди, че е получавала закани от чиновници от рода " знаем къде сте отседнала ", когато е отказала да заплати 600 евро за двата коктейла и порция раци.

Собственикът на ресторанта е отказал коментар пред медиите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР