Сензационно признание направи Деси Цонева в кулинарното шоу Черешката на

...
Сензационно признание направи Деси Цонева в кулинарното шоу Черешката на
Коментари Харесай

Животът на Деси Цонева се променил коренно заради вуду богиня!

Сензационно самопризнание направи Деси Цонева в кулинарното шоу " Черешката на тортата ". Дъщерята на именития водещ Димитър Цонев показа със своите сътрапезници, че животът и бил изменен от мистично вуду прекарване в Хаити.

" За мен животът беше пътувания, купони и занимания - призна Деси. - Отидох в Хаити скоро след гибелта на татко ми и незабавно след идването имах изживаване, което ме раздруса и промени изцяло. Получихме пиво за добре пристигнали. Предполагам, че е допустимо в него да е имало и съставна част, която провокира халюцинации. Изпаднах в изключително положение. Повече от четиридесет минути съм разговаряла със скулптура на богинята Ерзали. Всичко, което претърпях в Хаити ме тласна към смяна. "

В Хаити всеобщо се правят загадъчни ритуали, известни на цивилизационния свят като вуду вълшебства, разкрива уеб сайтът iwoman.bg. - Но жриците, отдадени във вуду културата, нито изричат смъртоносни проклятия, бодейки дребни кукли с топлийка, нито съживяват мъртвите, трансформирайки ги в зомбита. Тяхната философия е, че всичко материално има своето духовно измерение. Практикуващите се свързват с духове, които назовават " лоа ", с цел да потърсят помощ по отношение на даден " земен " проблем. Повечето жрици контактуват с положителните духове и осъждат остро всеки, осмелил се да влезе в контакт със злобен " лоа ".

Какво тъкмо се е случило с Деси Цонева в Хаити самата тя не изясни в детайли. Но посочи, че завръщайки се от екзотичното пътешестване е срещнала огромната си обич в лицето на своя сегашен брачен партньор Явор. Семейството става най-важното нещо за нея, а предходният метод на живот остава вечно в предишното.

В кухнята Деси се оправи чудесно, а зведното й ядене беше телешки уелингтън. Цонева получи похвали от кулинарния гуру началник Манчев и общо 38 точки от своите посетители. По 10 токи и бяха присъдени от мъжете - Вили Вуцов и Калоян Катинчаров. Катя Близнакова и Манита Вартан дадоха на Деси Цонева по 9 точки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР