Сензационният Xiaomi Mi Note 10 вече е наличен в магазините

...
Сензационният Xiaomi Mi Note 10 вече е наличен в магазините
Коментари Харесай

1-вият смартфон със 108МР камера Xiaomi Mi Note 10 се продава във VIVACOM

Сензационният Xiaomi Mi Note 10 към този момент е разполагаем в магазините на VIVACOM и онлайн на уеб страницата на телекома на цена от 35.98 лева на месец с проект SMART XL.

Xiaomi Mi Note 10 употребява първата в света 5-орна камера с главен датчик 108 МР, който обезпечава резолюция на фотосите 12 пъти по-висока от 4k, с доста повече елементи и светлина. Теле-обективът е 5 МР с 10х хибриден зуум, предоставящ опция да се уловят и доста далечни обекти, а 2 МР макро обективът служи за  постигане на повече дълбочина на изображенията. Четвъртата камера в устройството е 20 МР ултраширокоъгълна, обхващаща зрително поле от 117°, съвсем колкото човешкото око, а петата е 12 МР портретна камера, за приемане на изящни портретни фотоси.

За феновете на селфитата моделът дава и 32МР предна камера с висока резолюция и внимание към детайлите, а вграденият изкуствен интелект, дава доста благоприятни условия за обработка на фрагментите по-късно.

Xiaomi Mi Note 10 е с впечатляващия 6,47-инчов 3D закривен AMOLED FullHD+ екран с TÜV Rheinland документ, защитаващ очите от нездравословната синя светлина. Производителността на устройството се подсигурява от 8-ядрения Qualcomm Snapdragon 730G процесор допускащ потребление на няколко приложения по едно и също време, в композиция с 6GB RAM памет и 128GB вградена памет за предпазване на всички значими моменти на едно място.

Капацитетът на батерията на Xiaomi Mi Note 10 e 5260 mAh, с цел да обезпечи оптималната устойчивост в натовареното всекидневие, а зарядното поддържа бързо зареждане 30W. Моделът има вграден в екрана датчик за пръстов отпечатък, а също и отключване посредством лицево различаване. Xiaomi Мi Note 10 има Corning Gorilla Glass 5 покритие на екрана и задния панел, предпазващо го от надраскване и идва в три вълнуващи цвята – бял, зелен и черен.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР