Сензационен метод за учене на чужд език, който обещава бързо

...
Сензационен метод за учене на чужд език, който обещава бързо
Коментари Харесай

Сензационен метод за учене на чужд език се оказа интернет измама

Сензационен способ за учене на непознат език, който дава обещание бързо придвижване, без особени старания, се оказа интернет машинация, сподели репортаж на Би Ти Ви. Рекламата, която върви в интернет пространството, дава обещание покриване на равнище за две седмици, като евентуалните клиенти се съблазняват със специфични цени и връщане на парите, в случай че не са удовлетворени.

Жена от София, която подава сигнала до Би Ти Ви, заплаща 60.36 лева за първото равнище и получава ключова дума за достъп до мултимедийна платформа за проучване на непознат език. В нея обаче има случаен набор от думи, без някакъв последователен метод.

Недоволна от получената услуга, дамата прави опит да си върне парите, само че по този начин и не получава отговори по имейл, а на посочения към офертата телефон никой не дава отговор.

Проверка на Би Ти Ви открива, че посоченият като създател на системата " полиглот " Харолд Линберг не съществува, а фотографията му е купена от уебсайт, който предлага разнообразни тематични снимки против възнаграждение.

Същата е обстановката със самоличността и фотосите на Мария Любенова, посочена като една от първите в България, които са се възползвали от двуседмичния способ за автоматизирано проучване и са удовлетворени, както и с Атанас Попов, гарантиращ за метода като началник на школа за непознати езици в София.

В студиото на Би Ти Ви Димитър Маргаритов от Комисията за отбрана на потребителите разясни, че изрично става дума за машинация, само че за момента не може да се каже кой стои зад уеб страницата. Той е регистриран в американски щат, а паричните преводите отиват в сметка в Полша.

В студиото на Би Ти Ви специалисти по проучване на непознати езици прецизираха, че няма по какъв начин да има такива бързи резултати в тази област и всеки, които дава обещание сходни чудеса, прекомерно евентуално да е лъжец.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР