сента винаги е невероятно причудлива. Няма значение дали сте фенове

...
сента винаги е невероятно причудлива. Няма значение дали сте фенове
Коментари Харесай

Сезонът на Везните: ето какво да очаква всяка зодия

сента постоянно е необикновено причудлива. Няма значение дали сте почитатели на смяната – есента е време за зрялост и когато листата стартират да трансформират цвета си, вашият хороскоп за сезона на Везните тази година ще проправи пътя към вашия триумф.

Ето какво ви приготвя сезонът на Везните съгласно зодиакалния ви знак.

Овен : Размишлявате върху цената на вашите партньорства

Нормално е от време на време да се чувствате уязвими. Месецът стартира с смело пълнолуние във вашия знак, до момента в който слънцето енергизира и съживява вашия търсещ естетика седми дом на взаимни отстъпки, договаряния и взаимоотношения. Време е да изразите своите усеща, стремежи и пристрастености.

Телец : Готови сте да предприемете пътешестване към себе си

Направете крачка обратно, презаредите и се предайте! Пълнолунието през този сезон в Овен ще разклати потайния ви дванадесети дом на секрети, карма и всичко подмолно. Това ще ви провокира да признаете и да отворите сърцето си за актуалната си действителност, без да пренебрегвате границите си. С вашия планетарен държател Венера, която на 29 септември ще направи тригон с ретроградния Марс, вашата полова сила ще бъде неустоима.

Близнаци : Съблазнителни сте, само че ненапълно възпрепятствани

Да твърдите, че флиртувате доста, би било меко казано. Пълнолунието в Овен ще разклати пробния ви 11-ти дом на другарства и връзки, внасяйки изясненост във вашето възприятие за принадлежност към света. Разбира се, мисълта да имате другар с облаги не стопира да те вълнува, само че коства ли си времето и силата ви? Не позволявайте на ненаситните ви стремежи да се възползват от най-хубавото от вас през този сезон.

Рак : Предизвикани сте да поемете водещата роля

Вие сте привлекателни, когато поемате отговорността. Пълнолунието в Овен през този сезон ще свързва Хирон с ретроградния Марс, който възпламенява кариерния ви бранш и може да бъдете много погълнати от професионалния си живот. Не забравяйте да отделяте задоволително внимание и време на околните си. Венера ще премине през втория ви дом на удоволствията, като в същото време ще образува съразмерен тригон с Марс в обичайния ви десети дом. В началото може да е мъчно, само че можете да зарадвате всички по едно и също време.

Лъв : Получавате просветление и създавате забавни връзки

Небето е границата за вас! Отворете сърцето си за опциите. Помолете Вселената за това, което най-вече желаете, изключително в случай че се върти към любовта. Пълнолунието този сезон ще озари вашия авантюристичен девети дом на шанс, благоприятни условия и непознати територии, което може да ви накара да се чувствате неспокойни. Знаете какво желаете, тъй че не се опасявайте да извършите своя ход.

Дева : Фокусирате се върху себе си и личните си каузи

Поверителността ви е свещена. Никой не би трябвало да знае какво се случва в персоналния ви живот. Пазете силата си и внимавайте за заобикалящата ви среда. Пълнолунието ще задейства вашия сексуален осми дом на фамилиарност, връзки и взаимни инициативи, които неизбежно ще хвърлят светлина върху способността ви да се слеете с различен разум, тяло и душа.

Везни : Искате да отпразнувате слънчевото си завръщане

Връзките ви са отражение на вас самите. Пълнолунието в Овен ще възпламени вашия съразмерен седем дом на ръководство, като ще сложи под въпрос вашите самостоятелни партньорства и дарба да вършиме взаимни отстъпки. Въпреки че обичате да угаждате на хората към вас, време е да се концентрирайте върху вашите самостоятелни стремежи. Ретроградният Марс ще се свърже с вашия планетарен държател Венера, до момента в който тя минава през вашия метежен единадесети дом на другарства.

Скорпион : По-състрадателни сте към себе си

Общувайте с колегата си. Не сте изгубили тръпката си – просто не си в въодушевление. Освен това с вашия планетарен държател Марс, ретроградиращ през шестия ви дом на старание, последното нещо, с което ви се занимава, е физическата интензивност. Пълнолунието в Овен ще хвърли светлина тъкмо върху тази област от живота ви и може да сложи под лупа ежедневните ви отговорности. Как бихте могли да отделите повече време за себе си и за своите отговорности? Дължите го на себе си.

Стрелец : Чувствате се несигурни, само че вървите по течението

Не се опасявайте да изразите своята характерност. Пълнолунието в Овен ще даде звук за останалата част от месеца, като от самото начало ще подпалва вашия флиртуващ пети дом на творчество, романтика и пристрастеност. Въпреки че тази сила е празнична, силите могат елементарно да подтиснат всичко – от равнищата на вашата убеденост до креативния ви развой. Не се тревожете. Мислете отвън кутията.

Козирог : Търсите логичност в страстите си

Вътрешните ви усеща постоянно са от огромно значение. Това е изключително значимо за вас през този сезон, като се има поради, че пълнолунието ще възпламени четвъртия ви дом на дома, фамилията и вътрешните прекарвания и ще даде звук на сезона. Помолете фамилията си да ви направлява, както в персоналния, по този начин и в професионалния ви живот. Венера ще възпламени осмия ви дом на споделени запаси, тъй че този сезон ще мислите за бъдещето си повече от нормално.

Водолей : Наистина гледате напред към бъдещето

Вие сте доста по-умни, в сравнение с си мислите. Със Слънцето, което акцентира обширния ви девети дом на образованието, дълготрайните цели, пътуванията и персоналните философии, евентуално ще бъдете заети с мисли, въртящи се към вашето бъдеще. Пълнолунието в Овен ще разклати нещата във вашия информационен бранш, което елементарно би могло да сътвори търкане сред вас и вашите близки. Използвайте искрящия си разсъдък, с цел да създадете душевното успокоение, което желаете.

Риби : Чувствате се провокирани да вземате решения

Честни ли сте към себе си и околните си? Докато пълнолунието прибавя акцент върху вашите финанси, притежания и възприятие за сигурност, вие може да се почувствате съкрушени от тематиката за парите и насладата (или неналичието на такава), която изпитвате от ежедневната си рутина. Признайте страстите си, преди да вършиме догатки, или по-лошо – да проектирате несигурностите си върху своите близки през този сезон. Жертвите, които вършиме, ще се изплатят по-рано, в сравнение с си мислите.

Още забавни видеа вижте в канала на Vbox7
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР