СЕНТ ЕТИЕН, Франция (AP) — Под скандиране на САЩ.“ Мъжете

...
СЕНТ ЕТИЕН, Франция (AP) — Под скандиране на САЩ.“ Мъжете
Коментари Харесай

Мъжкият футболен отбор на САЩ сложи край на 24-годишното чакане, за да стигне до QF на Олимпиадата. Франция ще се срещне с Аржентина

СЕНТ ЕТИЕН, Франция (AP) — Под скандиране на „ Съединени американски щати. “ Мъжете на Америка сложиха завършек на 24-годишното очакване за постигане до четвъртфиналите на олимпийския шампионат по футбол, като победиха Гвинея с 3-0 във вторник.

Победата в Сент Етиен докара до постигане на Съединени американски щати до етапа на елиминациите на Игрите за за първи път от Сидни 2000 година и ще играе с Мароко в Париж в петък.

„ В момента изживявам този миг и ще проучваме какво значи това, откакто приключим с него “, треньорът на Съединени американски щати Марко Митрович сподели.

Два гола на Кевин Паредес и брилянтен директен свободен удар на Джордже Михайлович осигуриха успеха, която означаваше, че Съединени американски щати напреднаха на второ място след спечелилия от група А Франция, която победи Нова Зеландия с 3-0.

Американците — които играят на Олимпиадата за първи път от Пекин 2008 година — дадоха отговор впечатляващо на първата си загуба с 0:3 от Франция, като завоюваха поредни мачове против Нова Зеландия и Гвинея.

Следващият е тим на Мароко, който з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР