Сенегал ще извърши одит на петролния, газовия и минния сектор,

...
Сенегал ще извърши одит на петролния, газовия и минния сектор,
Коментари Харесай

Новоизбраният президент на Сенегал обявява одит на петролния, газовия и минния сектор

Сенегал ще извърши одит на петролния, газовия и минния бранш, сподели новоизбраният президент Басиру Диомайе Фей пред нацията в телевизионна тирада в сряда, като в същото време увери вложителите, че са добре пристигнали в страната.

Фей победи със съкрушителна победа претендента на ръководещата коалиция на изборите през март, отразявайки огромните очаквания за смяна в страната с към 18 милиона поданици.

Одитът е един от първите политически ходове, оповестени след 44-годишния президент встъпването в служба на някогашен данъчен контрольор във вторник.

„ Експлоатацията на нашите естествени запаси, които съгласно конституцията принадлежат на народа, ще получи изключително внимание от моето държавно управление “, сподели той.

„ Ще продължа с разкриването на ефикасната благосъстоятелност на добивни компании (и) с одит на минния, петролния и газовия бранш. "

Той в действителност даде спомагателни детайлности, само че също по този начин се опита да успокои вложителите, които съгласно него са „ добре пристигнали в Сенегал "....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР