Сенаторът републиканец Ранд Пол се оплака, че е станал обект

...
Сенаторът републиканец Ранд Пол се оплака, че е станал обект
Коментари Харесай

Американски сенатор нападнат от активисти на Black Lives Matter във Вашингтон

Сенаторът републиканец Ранд Пол се оплака, че е станал обект на нахлуване от „ разярена навалица “ от към 100 души недалече от Белия дом,.
В профила си в Twitter той споделя за случая, който се е случил след края на конгреса на Републиканската партия, на която публично бе издигната кандидатурата на Доналд Тръмп за втори президентски мандат.

Just got attacked by an angry mob of over 100, one block away from the White House. Thank you to for literally saving our lives from a crazed mob.
— Senator Rand Paul (@RandPaul)  Black Lives Matter - рисковият план на дълбоката страна, който може да излезе от надзор? Black Lives Matter - рисковият план на " дълбоката страна ", който може да излезе от надзор?
Расизъм в Съединени американски щати е имало, има и ще има. Но не расизмът е повода за събитията, които се случват в страната и зараждането на придвижването B...

„ Благодаря на полицейското ръководство на окръг Колумбия, че избавиха живота ни в дословния смисъл “, написа в обществените мрежи сенаторът.
Нито той, нито полицейското ръководство изнесоха повече детайлности за случая.
От появилите се в обществените мрежи видеозаписи се вижда, че случката се е разиграла, откакто сенаторът и брачната половинка му Кели напущат конгреса на Републиканската партия. Тълпа протестиращи с плакати в поддръжка на придвижването „ Black Lives Matter “ стартира да крещи обиди по техен адрес.

Protestors have senator and his wife surrounded in DC protests.
— Griffin - Live from Portland (@GriffinMalone6)  Тръмп с гръмки обещания да накаже Китай, за работни места и със съществено обвиняване към Байдън Тръмп с гръмки обещания да накаже Китай, за работни места и със съществено обвиняване към Байдън
Доналд Тръмп даде публично единодушието си да се кандидатира още веднъж за президент на Съединени американски щати от името на Републиканката партия. „ Вашин...

Сенаторът и брачната половинка му са заобиколени от полицията, с цел да им обезпечи гладко напредване, като в това време препятства тези митингуващи, които се пробват да се приближат до двойката.
Друг сенатор – Тед Круз, също споделя в профила си в Туитър, че с сходно отоншение на протестиращите са се сблъскали и няколко други участници в конгреса.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР