Сенатор демократ каза пред Fox News, че бившият президент Тръмп

...
Сенатор демократ каза пред Fox News, че бившият президент Тръмп
Коментари Харесай

Джо Манчин казва, че Доналд Тръмп може да спечели, иска да направи Републиканската партия „велика отново“

Сенатор демократ сподели пред Fox News, че някогашният президент Тръмп може да завоюва през ноември и сподели, че Републиканската партия би трябвало да бъде направена „ популярен още веднъж “, до момента в който Демократическата партия би трябвало да бъде „ виновна още веднъж “.

Сенаторът от Западна Вирджиния Джо Манчин, който разгласи през ноември, че няма да се кандидатира за преизбиране, сподели, че „ сигурно “ има вяра, че Тръмп може да реализира победа на изборите през 2024 година Западна Вирджиния ще гласоподава на първичните си избори във вторник.

Сенаторът от аления щат сподели на водещия на „ Една нация “ Брайън Килмийд в събота, че идва от регион на „ прагматични “, „ работливи хора “.

" Те не желаят държавното управление да скача на гърба ви, да ви споделя какво да вършиме и да ви затруднява. Те имат вяра в свободата и демокрацията ", сподели той. „ Те имат вяра във всичко това. Вярват в подаването на ръка за помощ, само че имат вяра, че би трябвало да станеш от задника си и да направиш нещо от време на време. “


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР