Сенатът преодоля още един процедурен тест за допълнителния пакет от

...
Сенатът преодоля още един процедурен тест за допълнителния пакет от
Коментари Харесай

Масивният пакет от помощ за Украйна и Израел преодолява ключово препятствие за Сената, тъй като 18 републиканци гласуват с демократите

Сенатът преодоля още един процедурен тест за спомагателния пакет от помощ за почти 95 милиарда $ за Израел, Украйна и други съдружници в неделя, приближавайки се все по-близо до неговото прекосяване.

Работейки в Super Bowl неделя, при сериозно гласоподаване 67-27, Сенатът гласоподава за преустановяване на дебата за това дали да се добави формулировката на спомагателния законопроект към законопроекта за черупки, който горната камара употребява, с цел да придвижи това законодателство, надхвърляйки прага за филибуст.

Осемнадесет републиканци се сплотиха с демократите, с цел да придвижат спомагателното предложение.

Сега, откакто процедурното затруднение е отстранено, Сенатът се приближава до фактически гласоподаване дали да одобри или не мярката за национална сигурност — което се чака да се организира тази седмица.

„ Не мога да си спомня по кое време за финален път Сенатът беше на съвещание в неделя на Супербоул, само че както споделих цяла седмица, ще продължим да работим по този...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР