Сенатът на САЩ прие резолюция, признаваща Русия за държавен спонсор

...
Сенатът на САЩ прие резолюция, признаваща Русия за държавен спонсор
Коментари Харесай

Вашингтон отказва да признае Русия за държава - спонсор на тероризма

Сенатът на Съединени американски щати одобри резолюция, признаваща Русия за държавен спонсор на тероризма. Държавният департамент обаче не е склонен с решението на парламентаристите, защото в този случай Вашингтон ще има доста спомагателни проблеми. Държавният секретар Антъни Блинкен също се опълчи на мнението на Конгреса.

Както оповестява американския запас Politico, Белият дом е наясно, че признаването на Руската федерация за спонсор на тероризма ще постави завършек на украинската зърнена договорка и ще докара до пагубно утежняване на двустранните връзки. Американските компании, опериращи в Русия, ще изгубят опцията да правят бизнес, в това число с съветски нуклеарни материали.

Министерството на външните работи на Руската федерация допуска, че Вашингтон е наясно с евентуалните последствия от признаването на подобен статут за Русия.

Ако още не са не запомнили по какъв начин, несъмнено са разбрали. Ние говорихме за това и освен устно, само че и публикувахме тези мнения в писмен тип и даже ги преведохме на британски. Всичко е казано неведнъж.

– акцентира формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова в ефира на предаването „ Вечер с Владимир Соловьов “.

Преди ден Захарова означи, че в случай че Русия бъде приета за страна - спонсор на тероризма, Москва ще скъса връзките си с Вашингтон.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР