Сен. Томи Тъбървил, R-Ala., в четвъртък изглежда не можеше да

...
Сен. Томи Тъбървил, R-Ala., в четвъртък изглежда не можеше да
Коментари Харесай

„О, Боже мой“: Томи Тъбервил се подиграваше за „въртене в кръг“ в катастрофално интервю за IVF

Сен. Томи Тъбървил, R-Ala., в четвъртък наподобява не можеше да разбере дали поддържа или се опълчва на невижданото решение на Върховния съд на Алабама от вторник, че замразените ембриони са деца - или какво тъкмо беше решението. В рамките на единствено три минути, съгласно HuffPost, Тубервил се обърна към позицията си, като първо съобщи, че е „ за “ решението на съда, преди да каже, че се опълчва на въздействието на решението.

Оттам нататък, републиканецът от Алабама изрази поддръжка за лекуване на плодовитост като ин витро оплождане, което някои клиники стопираха след решението от боязън от правосъдно гонене за непозволена гибел, в случай че унищожат неизползвани ембриони, и сподели, че желае да се задълбочи повече в законодателството, преди да даде спомагателен коментар. Няма законодателство.

„ Бях напълно за това “, стартира сенаторът републиканец, когато беше разпитан от кореспонденти на Conservative Political Action Conference, като по-късно продължи да твърди, че американците „ тр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР