Sen. Thom Tillis (R-N.C.) критикува Тъкър Карлсън за клип, в

...
Sen. Thom Tillis (R-N.C.) критикува Тъкър Карлсън за клип, в
Коментари Харесай

Законодателят от Републиканската партия удари Тъкър Карлсън с Wicked Label за Russian Grocery Store Love

Sen. Thom Tillis (R-N.C.) подлага на критика Тъкър Карлсън за клип, в който той хвали прекарването в съветски магазин за хранителни артикули по време на необятно наказаното си пътешестване до Москва.

„ Ах, да, Русия е доста по-добра от Съединени американски щати с всички тези евтини хранителни артикули и обилни метростанции! “, написа Тилис в отговор на клипове, които Карлсън показа от пътуването в сряда.

„ Съветите имаха термин за хора като Тъкър: потребни идиоти. “

Бившият водещ на Fox News, който беше подложен на критика за въпросите си за софтбол в изявление с съветския президент Владимир Путин, приветства система за заключване на монети в пазарската количка – сходна на тази, която се вижда в магазините в Съединени американски щати и в чужбина – към началото от един клип.

По-късно Карлсън се замисли за ескалатор на пазарска количка –– който се употребява и в магазините в Съединени американски щати –– и означи на един самун, преди да похвали общата цена на питателните си артикули на касата, която той се прави оценка на почти $400, само че твърди, че в действителност е към $104....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР