Сен. Правният екип на Боб Менендес иска федералният процес за

...
Сен. Правният екип на Боб Менендес иска федералният процес за
Коментари Харесай

Адвокатите на сенатор Боб Менендес настояват за забавяне на федералния съдебен процес за подкуп до първичните избори в Ню Джърси заради „сложността на случая“

Сен. Правният екип на Боб Менендес желае федералният развой за рушвет на Ню Джърси да бъде отсрочен до първичните избори през юни - макар че остава неразбираемо дали белязаният от скандал демократ се кандидатира за преизбиране или не.

Адвокатите от името на Менендес и неговите съобвиняеми приканиха арбитър Сидни Щайн да отсрочи процеса от настоящата му начална дата 6 май 2024 година с най-малко два месеца, базирайки се на „ сложността на делото “ против дългогодишната Гардън Държавен чиновник.

Ако 69-годишният Менендес реализира своето, процесът ще стартира не по-рано от юли 2024 година

„ Ние не насочваме това искане с лека ръка “, пишат юристите Адам Фий и Ави Вайцман в меморандум от три страници до Стайн.

„ Ние сме принудени да го създадем обаче, като се има поради сложността на този случай “, както и „ размерът и времето на разкриването на информация от страна на държавното управление, както и идната забележителна процедура за придвижване “.

Менендез е изправен пред федерални обвине...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР