Линдзи Греъм прави WTF твърдение относно обвиненията на Тръмп и бива коригиран

...
Сен. Линдзи Греъм (R-S.C.) каза по Fox News в сряда,
Коментари Харесай

Сен. Линдзи Греъм (R-S.C.) каза по Fox News в сряда, че Доналд Тръмп е бил третиран като престъпник само заради оспорването на изборните резултати, приканвайки яростни проверки на факти от критиците в платформата, наричана преди това Twitter, сега известна като X.

Както направиха много републиканци, Греъм отбеляза, че четирикратно обвинения Тръмп е изправен пред обвинения в съдебни зали, където не е популярен.

„Той беше преследван по начин, който да оспори избори престъпление само за него“, каза той в „Hannity“.

Подценяването на „предизвикателството на избори“ не се оказа.

„Той не го предизвика. Той се опита да го открадне“, пише един потребител на X. „Добър опит, Линдзи.“

„Не, той е преследван за опит за премахване на мирното предаване на властта“, каза друг.

„Всички те се държат така, сякаш всичко, което той направи, беше предизвикателство изборите“, намеси се някой друг.

В погрешно сравнение Греъм се позова на отказа на демократа Стейси Ейбрамс да признае поражението си през 2018 г. от републиканеца Брайън Кемп на изборите за губернатор на Джорджия. Ейбрамс призна, че Кемп е спечелил, но твърди, че счупена система, включително твърдения за потискане на гласоподаватели, е довела до победата на Кемп „според правилата на играта по онова време, но играта е била нагласена срещу гласоподавателите на Джорджия.“

< p>Тръмп беше обвинен за четвърти път тази седмица, този път за рекет в престъпен заговор за отмяна на резултатите от изборите в променящия се щат Джорджия. Това е в допълнение към обвиненията, срещу които вече беше изправен за умишлена лъжа за изборни измами, която достигна кулминацията си в бунта на 6 януари 2021 г.

Той също така е изправен пред обвинения, свързани с плащане на тайни пари на порнозвезда и за скриване секретни документи и умишлено ги крие от правителството.

Това са четири обвинителни акта, общо 91 наказателни обвинения.

Ето още реакции на избелването на действията на президента от Греъм.

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР