Сен. Дж. Д. Ванс, R-Охайо, и други консервативни сенатори планират

...
Сен. Дж. Д. Ванс, R-Охайо, и други консервативни сенатори планират
Коментари Харесай

Сенатор Ванс, сенаторите от Републиканската партия планират да блокират кандидатите на Байдън след присъдата на Тръмп: „Не може да възнаграждава“ законите

Сен. Дж. Д. Ванс, R-Охайо, и други консервативни сенатори възнамеряват да блокират десетки новоназначени от администрацията на Байдън да влязат в служба идната седмица в възмездие за „ закон “, който се води против някогашния президент Тръмп.

Сенаторът републиканец се появи в предаването „ The Faulkner Focus “ на Fox News Channel в петък, с цел да опише в детайли проектите си да попречи на Байдън да назначи към 44 нови държавни чиновници.

„ Не можем да възнаградим администрацията на Байдън за това, че се занимава със закони “, сподели Ванс на водещия Харис Фолкнър, намеквайки за присъдата на Тръмп и разнообразни други способи, по които републиканците считат, че администрацията е употребила закона, с цел да преследва политическите си съперници.

Sen. J. D. Vance сподели на Fox News Channel за проектите да попречи на администрацията на Байдън да назначава нови държавни чиновници. (Fox News)

Сенаторът загатна две съществени аргументи,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР