Сен. Бърни Сандърс, I-Vt., в неделя защити решението си да

...
Сен. Бърни Сандърс, I-Vt., в неделя защити решението си да
Коментари Харесай

Бърни Сандърс се противопоставя на „отряда“, отхвърля постоянното прекратяване на огъня между Израел, Хамас

Сен. Бърни Сандърс, I-Vt., в неделя отбрани решението си да се опълчи на непрекъснато преустановяване на огъня в Газа, скъсвайки с прогресивните демократи в Камарата на представителите.

Членовете на прогресивния " отряд ", в това число Представители Александрия Окасио-Кортез, D-N.Y., Илхан Омар, D-Минесота, Аяна Пресли, D-Mass., и Рашида Тлайб, D-Mich., която беше порицана предишния месец поради нейните антисемитски песнопения „ от реката към морето ", което е девиз, който приканва за елиминирането на страната Израел, показаха експлицитна поддръжка за преустановяване на огъня в Газа.

Появявайки се в " Face The Nation " на CBS в неделя, Сандърс направи разграничаване, като сподели, че поддържа краткотрайна филантропична пауза в Газа, базирайки се на резолюцията на Организация на обединените нации, която държавното управление на Съединените щати единствено отхвърли пред Съвета за сигурност на Организация на обединените нации в петък, само че твърди, че бойците на Хамас желаят „ непрекъсната война “.

„ Първо, аз мощно поддържам, жел...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР