Семинар на тема „Работа с деца в риск и психоактивни

...
Семинар на тема „Работа с деца в риск и психоактивни
Коментари Харесай

Семинар на тема „Работа с деца в риск и психоактивни вещества“ се проведе в Мездра /снимки/

Семинар на тематика „ Работа с деца в риск и психоактивни субстанции “ се организира в Мездра. Обучението е част от дейностите, включени в Плана за работа на Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните (МКБППМН) към Община Мездра за 2021 година
В семинара взеха присъединяване публични възпитатели и членове на МКБППМН, педагогичен съветници, психолози и посредници от 7-те учебни заведения в общината, както и представители на Центъра за социална поддръжка, който беше оголен неотдавна в града от Община Мездра.
Лектор на семинара беше общественият и учебен психолог Валентин Минков от Превантивно-информационен център по зависимости - Плевен, който има дълготраен опит в региона на обществената логика на психиката, образованията и консултациите.
Основната цел на образованието бе обогатяване на знанията и уменията на експертите, работещи с деца в риск и предварителна защита на използването на психоактивни субстанции от подрастващите.
По време на семинара бяха дискутирани следните тематики: „ Юношество - потомство Z”, „ Предпоставки за рисковото държание при юношите “, „ Семейството като протективен фактор “, „ Ефективни способи в предварителната защита “, „ Психоактивни субстанции (ПАВ). Признаци и резултати от използването им “, „ Кризисна намеса след приложимост на ПАВ “ и „ Консултиране на деца, проявяващи девиантно държание “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР