Семейството пристигнало в хотела за трите почивни дни. Веднага след

...
Семейството пристигнало в хотела за трите почивни дни. Веднага след
Коментари Харесай

Пак Кошмарен Инцидент С Джакузи В Луксозен Комплекс Край Пловдив! Засмука Дете, Кошмарът Е Неописуем!

Семейството пристигнало в хотела за трите почивни дни. Веднага откакто се настанили в хотелската част, слезли в СПА центъра. „ На влизане категорично прочетох правилника за прилагане на оборудванията.

Там на никое място не беше упоменато, че е неразрешено за деца. Единственото беше указано, че деца до 14-годишна възраст не се позволяват без компаньон. Влезнахме вътре и децата желаеха да отидат в джакузито, тъй като водата беше по-топла от тази на басейна. Вътре имаше единствено деца, а родителите стояхме директно до джакузито,т.е. имаше непрестанен наставнически надзор ”, споделя майката на малчугана. Докато хлапетата играели в джакузито, внезапно детето на пловдивчанката почнало да крещи.

Родителите незабавно се притекли на помощ. „ Отне ни няколко минути да го отскубнем ”, добавя майката. Когато съумява да измъкне детето си, тя видяла, че върху една от помпите няма решетка. Детето незабавно било отведено в болница. За благополучие няма доста съществени контузии, които да постановат оперативно лекуване. Родителите се обърнали към управлението на хотелският комплекс. От диалога им е станало ясно, че индивидът, отговарящ за поддръжката на оборудването, е знаел за казуса. Въпреки това, нова решетка не е била поставена.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР