Семейството от Айова, САЩ, се е задушило до смърт от

...
Семейството от Айова, САЩ, се е задушило до смърт от
Коментари Харесай

Трагедия: Семейство с 2 деца отиде на почивка и животът на всички бе погубен заради уред, който почти всички имаме вкъщи

Семейството от Айова, Съединени американски щати, се е задушило до гибел от газ по време на отмора в Мексико. Виновникът за гибелта им се оказал нередовен бойлер, оповестява Time.

Кевин и Ейми Шарп и техните деца, 12-годишният Стърлинг и 7-годишната Адриана, са били открити мъртви в къщата, която са наели, до момента в който били на отмора в Тулум. Съдебната експертиза посочила, че повода за тяхната гибел е вдишването на отровен газ, само че източникът му дълго време не можел да бъде избран.



И в този момент, три седмици след случая, следствието съумяло да обясни, че повода за гибелта на семейство Шарпс е приключването на пропан от ръждясалия радиатор. Устройството е конфигурирано в пералното помещение, само че при неналичието на вентилация газът бързо се популяризирал в къщата и убива цялото семейство.



Мексикански чиновници към този момент обявиха, че гибелта на туристите няма нищо общо с локалната престъпност.

" Важно е да разберете, че това не е закононарушение. Това е едно злощастие, което може да се случи във всяка страна по света ", споделя основен следовател Кристофър Мартинес.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР