Семейството обаче пази пълно мълчание по въпроса точно какво го

...
Семейството обаче пази пълно мълчание по въпроса точно какво го
Коментари Харесай

Огромна Мистерия Около Смъртта На Бащата На Джино, Пази Се В Пълна Тайна! Изтече Информация, Че Е Убит От

Семейството обаче пази цялостно безмълвие по въпроса тъкмо какво го е погубило. Никой, даже някогашните съотборници на Ташев, които го изпратиха в последния му път във вторник сутринта, нямат визия за повода за гибелта му. За момента се знае единствено, че е настъпила най-малко седмица преди погребението. Още на 23 май някогашният сътрудник на Ташев в спорта – Александър Стефанов, оповестява публично във фейбук групата на ветераните на българския мотоциклетен спорт: „ Жоро Ташев е умрял. Който е карал крос през 80-те години, го познава. Вечна му памет (…) Да почетем един добър кросаджия. ”

Цяла седмица лишава на фамилията, с цел да уреди всички детайлности към превозването на тялото до България, където очевидно Ташев е държал да бъде безконечният му дом. През това време Джино, който другояче е с непрекъснато наличие в обществените мрежи, замрази интензивността си в тях. Едва след погребението стана ясна съкрушителната причина за това изгубване от общественото пространство.

„ Не мога да допускам, че се случи най-лошото в моя живот. Загубих най-хубавия ми другар, моя образец за мъж и баща. Сърцето ме боли. Никога няма да не помни баща и ще продължа да съм това, което съм, и възпитанието което си ми дал. Аз съм 10% това, което беше ти. Цял живот ще се старая да вървя по твоите стъпки и ще дам всичко от себе си да се гордееш с мен. ОБИЧАМ ТЕ, ТАТЕ, ти си моят воин ”, написа Джино в профилите си във Facebook и Инстаграм. След това се затвори за външния свят и потъна в тъгата си. Някои допускат, че може би го е разболял нездравословният метод на живот в Съединени американски щати. Според по-достоверна версия обаче го е умъртвила злополука.

Ташев е бил водач на рокерите в Чикаго. Имал е доста мощен мотор и се приказва, че точно с него се е умъртвил на пътя. Според слуховете, е аварирал самичък, най-вероятно поради превишена скорост. Това обаче е единствено версия, която не е доказана. Преди повече от две години самият Джино едвам не си отиде от този свят, също след злополука с мотор. Оттогава до момента той е непрестанно по лечебни заведения и все не може да се възвърне.

Първо лежа месеци наред в лечебно заведение в Съединени американски щати, по-късно мина курсове за рехабилитация в България, последвани от поредна доза хирургически намеси, този път – в Истанбул. С лекуването на Бианкалана е обвързвана другата версия за гибелта на татко му. Говори се, че скъпите интервенции и рехабилитации в Съединени американски щати и Турция изцяло били унищожили транспортният му бизнес. Семейството потънало в страшна финансова бездна, от която не се знаело по какъв начин ще излезе. Смята се, че стресът от това няма по какъв начин да не се е отразил на Ташев. „ Може да е получил инсулт или инфаркт, или да е развил някое рисково заболяване, което е довело до съдбовен край ”, считат негови познати.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР