Семейството на Тупак нае екип, който да разследва потенциална връзка

...
Семейството на Тупак нае екип, който да разследва потенциална връзка
Коментари Харесай

Замесен ли е Пъф Деди в убийството на Тупак: Семейството на рапъра нае екип, който да разследва потенциална връзка

Семейството на Тупак нае екип, който да проверява евентуална връзка сред убийството на рапъра и Шон Комбс, който се изявява под артистичния псевдоним " Пъф Деди ". 

30 години по-късно фамилията на Тупак е решено да направи нови стъпки към разкриването на убийството на рапъра. Той бе разстрелян на в Лас Вегас през септември 1996 година. 

Миналата година гангстерът Дуейн, под псевдонима Keffe D, бе задържан и упрекнат за ликвидиране със смъртоносно оръжие. В предишното той е твърдял, че точно Пъф Деди му е предложил един милион $, в случай че нападна Тупак. 

Пъф Деди и Тупак са имали омраза в предишното. 

Разследването стартира няколко месеца, откакто фамилията на Тупак нае юристи, които да заведат дело за евентуалното присъединяване на Пъф Деди в убийството. Те търсят доказателства за изказванията на Дуейн, че Пъф Деди му е предложил 1 млн. $ за убийството на Тупак. 

Анонимен източник показа тогава, че хора, близки към Пъф Деди, " дават информация " към случая.

В предишното Пъф Деди изрично е отказвал да има нещо общо с обира и убийството на Тупак. Инцидентът се случва няколко дни преди той да бъде погубен в Лас Вегас.  

" Цялата тази история е цялостна неистина ", декларира Пъф Деди в изявление за Los  Angeles Times.  " Всички тези изказвания са изцяло нелепи и измислени ", споделя още той
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР