Семейството на починалия в София английски футболен запалянко Роб Спрей

...
Семейството на починалия в София английски футболен запалянко Роб Спрей
Коментари Харесай

Близките на починалия в София фен на Англия намесват и местните власти

Семейството на умрелия в София британски футболен ентусиаст Роб Спрей ще отнесе проблема със гибелта му в Парламента на Обединеното кралство и ще желае подпомагане за приемане на отговори за повода за кончината му. Това оповестяват британските медии, а за задачата е стартирана онлайн-подписка.

Към момента в нея има 95 хиляди подписа, а в случай че набере 100 хиляди, автоматизирано придобива статут на наложителна за разглеждане от Парламента. Очакванията са това да се случи още до края на годината, макар натоварения график към Брекзит.

Близките настояват, че не са получили никакви детайлности за гибелта на Роб Спрей. Той умря на задната седалка на полицейска кола, а по-късно му беше направена аутопсия. Заключението на патолозите е, че е получил солиден инфаркт.

Семейството му желае тялото му да бъде изпратено във Англия за повторна експертиза, както и за токсикологичен разбор. Това обаче не може да се случи, до момента в който у нас се води разследване за аргументите за гибелта му.

На въпрос на околните му по кое време се чака това разследване да бъде прекъснато, те са получили отговор - до четири години. И по тази причина ще желаят подпомагане от Парламента във Англия за по-бързо задействане на процедурата и прибиране на тялото на Острова.

Разследване на английските медии разкри хронологията на последните часове от живота на Роб Спрей. Той излиза от хотела си за пакет цигари и малко по-късно е открит в безпомощно положение наоколо до Южния парк. Там е открит от служители на реда, които викат кола за спешна помощ, отвела го до "Пирогов ".

Там Роб Спрей стартира да буйства и да търси разпра със незабавните медици, които на собствен ред още веднъж викат полицията. Той е арестуван и подложен ан задната седалка в патрулката, само че умира по пътя към полицейското ръководство. Всичко се случва в деня на мача - 14 октомври.

Неофициалните версии са, че британският ентусиаст е смесил конски дози кокаин, метамфетамини и алкохол и сърцето му не е издържало. Близките му обаче се съмняват в тази версия и търсят подпомагане от управляващите в страната си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР