Семейството на петгодишно момче, което почина след като получи тонзилит,

...
Семейството на петгодишно момче, което почина след като получи тонзилит,
Коментари Харесай

`Нашето щастливо дете почина, след като болницата го изпрати вкъщи - трябваше да е още жив`

Семейството на петгодишно момче, което умря откакто получи тонзилит, дефинира прегледа в болничното заведение, която го изпрати у дома като като „ прикриване “.

Майката и чичото на Юсуф Махмуд Назир, който умря през ноември 2022 година, разкритикуваха самостоятелен отчет за гибелта на техния обичан наследник и племенник, защото настояват, че е пропуснал 13 страници с доказателства, които съгласно тях са уместни. Те споделиха на Mirror, че отчетът в болничното заведение на NHS в Ротърам не включва значими записи от камери за видеонаблюдение, известия от WhatsApp, видеоклипове, фотоси и свидетелски показания, които съгласно тях демонстрират, че сериозността на положението на Юсуф е подценена.

Двойката са умолявайки шефовете на болничното заведение да извлекат поучения от хипотетичните пропуски в тази ситуация на Юсуф, защото те желаят да са сигурни, че никое друго семейство не би трябвало да минава през това, през което те са минали. Те се срещнаха със здравния министър в сянка Уес Стрийтинг в Народното събрание, където разкритикуваха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР