Семейството на операторката Галина Хътчинс, която беше простреляна при инцидента

...
Семейството на операторката Галина Хътчинс, която беше простреляна при инцидента
Коментари Харесай

Семейството на операторката Галина Хътчинс съди Алек Болдуин


Семейството на операторката Галина Хътчинс, която беше простреляна при случая с Алек Болдуин на снимачната площадка на кино лентата " Rust ", съди американския артист. Близките ѝ претендира за " доста обезщетение " за нелепата ѝ гибел.

Болдуин е държал револвер " Колт " по време на подготовка за фотосите на уестърна в Ню Мексико през октомври, когато военен патрон убива Хътчинс.

На конференция юристът Брайън Паниш споделя, че " безразсъдното държание и ограниченията за понижаване на разноските " от страна на Болдуин и другите продуценти на кино лентата са довели до гибелта на Хътчинс.

Адвокатът, представляващ брачна половинка на Хътчинс Матю и сина ѝ Андрюс, показа и лист с " най-малко 15 индустриални стандарта ", които съгласно него продуцентите са пренебрегнали на снимачната площадка.

Сред тях са неизползването на реквизитен револвер вместо същинско оръжие, неналичието на лица, квалифицирани да боравят с оръжие на снимачната площадка по време на фотосите, както и неналичието на защитно съоръжение за екипа.

Паниш също по този начин твърди, че Болдуин е отказал образование за използването на оръжие. Той показа 3D анимирана реорганизация на стрелбата.

Вижте повече за Алек Болдуин в.



За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР