Семейството на Motorola edge се развива паралелно с нуждите на

...
Семейството на Motorola edge се развива паралелно с нуждите на
Коментари Харесай

Motorola EDGE идва с първия по рода си 50Х SUPER ZOOM в стил перископ

Семейството на Motorola edge се развива редом с потребностите на потребителите си. Новата гама флагменски смарт телефони предлага водещи в класа си технологии, основани с цел да разпрострат напълно човешката креативност. Фокусът на компанията в серията edge 20 е над функционалностите на камерата, защото днешното потомство центрирано в обществените мрежи, продължава да преоткрива метода, по който споделяме прекарванията си образно. 

Всички устройства от новата премиум серия разполагат със 108MP съществена камера с технология Ultrа Pixel. По-големите ултрапиксели дават цели девет пъти по-голяма светлочувствителност и обезпечават необикновено ярки изображения, даже при най-сложните светлинни условия.

Моделите Motorola edge 20 Pro , edge 20 и e dge 20 lite   помагат  за извличането на максимума от всеки миг, с помощта на обектива с ултраширок ъгъл, който разрешава на потребителите да обгръщат по-големи обекти на снимане или да поберат всички на груповата фотография. 

Вграденият MacroVision  пък  доближава до пет пъти по-близо до обекта на снимане, на разстояние единствено 3 см, за хващане и най-фините елементи с допустимо най-голяма изясненост. Видеото в 4K резолюция обезпечава спиращо дъха качество, а феновете на селфита могат да употребяват предната 32 MP селфи камера и през деня, и нощем. Технологията Quad Pixel предлага четири пъти по-голяма светлочувствителност, а новите функционалности, които автоматизирано контролират експозицията и изглаждат неравномерните тонове на кожата, подсигуряват на потребителите, че постоянно ще наподобяват по най-хубавия метод. 

Перископска камера със супер нарастване

М otorola edge20 pro   разполага с първия в историята на Motorola телефото обектив в жанр перископ – рядко срещана функционалност в този клас смарт телефони, която пречупва светлината на 90 градуса за превъзходна изясненост от пет пъти по-голямо разстояние. За да се реализира оптично нарастване с висок коефициент на контрастност, камерата би трябвало да концентрира на по-голямо разстояние. За задачата детайлите на обектива би трябвало да са по-далече един от различен в самия модул на камерата.

Обикновено това би наложило камерата да стои “издадена ” на телефона, само че с помощта на нова технология, камерата е ситуирана странично на телефона,  като употребява призма за „ изкривяване “ на светлината под ъгъл от 90 градуса. Това обезпечава доста повече пространство за разполагане на детайлите пред обектива и разрешава на потребителите да концентрират на още по-големи дистанции. 

Подобрено качество на нарастването

Оптичната стабилизация на изображението (OIS) на камерата с нарастване автоматизирано компенсира размазаните изображения и видеоклипове, дължащи се на ненужно разлюляване. Оптичното нарастване оказва помощ на потребителите да могат да усилят мащаба, без да понижават качеството. 

Потребителски интерфейс за мащабиране

При нарастване над 10 пъти, новият потребителски интерфейс демонстрира дребен прозорец, който резервира по-широкото зрително поле, тъй че потребителите да не загуби фокуса на обектива си при дълготрайно цифрово нарастване. При това нарастване се употребява и техника за електронна стабилизация. 

М otorola edge 20 pro

Motorola edge20 Pro вкарва 50-кратно супер нарастване, улавяйки елементи от невероятни дистанции с невероятна изясненост. Освен това дава нова 108MP съществена камера за извънредно качество – един от най-големите датчици на камерата с оптичен формат 1/1,5 ", юридически в миналото. Едно от най-големите преимущества на този модел смарт телефон е, че може да записва видео в невероятна 8K резолюция за кинематографично качество.

М otorola edge20

Независимо дали е в  далечината или пък напълно близо, с Motorola edge20 потребителите могат да снимат фрагменти с най-високо качество с технологията Ultra Pixel и 30x Super Zoom. Тя разрешава снимането на кристално ясни фотоси от три пъти по-голямо разстояние благодарение на специфичен телефото обектив. Оптичното нарастване с висока разделителност разрешава фокус от далечно разстояние без загуба на изясненост. 

Това надалеч не е всичко

Моторола продължава да показва нови функционалности и принадлежности, които вършат снимането на висококачествени фрагменти по-лесно от всеки път.

Аудио Zoom опцията употребява усъвършенствани микрофони за хващане на звука на обекта, като в същото време филтрира околния звук и гласовете, тъй че сниманият видеоклип да включва единствено планувания тон. 

Режимът на двойно снимане разрешава записването на видео и фотоси с две камери по едно и също време, тъй че потребителят да снима както себе си, по този начин и самия обект на снимане,  улавяйки всички дейности и реакции. 



Високата разграничителна дарба в секунда разрешава забавянето на действието до 960 фрагмента в минута, 4 пъти по-бавно от предходните телефони на Motorola. Тази технология позволява снимането на видеоклипове в напълно нова вероятност. 

С функционалностите изкуствен интелект , автоматизирано снимане на усмивка и умна комбинация , професионалното снимане на фрагменти се трансформира в лесна задача. Новост е и логаритъмът Low Light AI Selfie , който осветява сенките и усъвършенства цветовете.

Най-големият плюс на тези функционалности е, че на потребителите няма да им се наложи да мислят за превключване на режим за слаба светлина, защото устройството го прави вместо тях. 

Режимът Pro , разрешава регулирането на настройките, които съществуват в една професионална SLR камера, като баланс на бялото, ISO, отплата на експозицията и фокус. 



Режимът Сканиране разрешава бързата цифровизация на документи без да има потребност от събаряне на приложения за задачата. Камерата разпознава контурите на всеки документ, като по-късно записва JPEG или PDF файл, който можете да бъде споделен с другари или сътрудници. 

За Motorola

Motorola Mobility LLC е добита от Lenovo Group Holdings през 2015 година Motorola Mobility е напълно благосъстоятелност на Lenovo и дава отговор за проектирането и производството на всички мобилни телефони с марка Moto и Motorola.

За Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) е компания от Fortune Global 500 на стойност 45 милиарда щатски $ и световен софтуерен водач в ръководството на умна промяна посредством интелигентни устройства и инфраструктура, които основават най-хубавото потребителско преживяване. Lenovo създава едно от най-широките портфолиа от свързани артикули в света, в това число смарт телефони (Motorola), таблети, компютри (ThinkPad, Yoga, Lenovo Legion) и работни станции, както и AR / VR устройства и решения за образован дом / офис. Решенията за центрове за данни на Lenovo (ThinkSystem, ThinkAgile) основават потенциал и изчислителна мощност за връзките, които трансформират бизнеса и обществото. Lenovo работи с цел да въодушеви особеното във всички и да построи по-интелигентно бъдеще, където всички се развиват. Следвайте ни в,,,,, научете  последните вести внашия или посетете нашия уеб страница на http: // www. lenovo.com/
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР