Семейството на Люис Хамилтън ще бъде в пълен състав за

...
Семейството на Люис Хамилтън ще бъде в пълен състав за
Коментари Харесай

Семейството на Хамилтън се събира за коронация в Тексас

Семейството на Люис Хамилтън ще бъде в цялостен състав за Гран При на Съединени американски щати този уикенд, рапортуваха британските медии. Това идва да покаже, че фамилия Хамилтън има вяра извънредно мощно, че още този уикенд английският водач ще завоюва своята 4-а международна купа.

Бащата на Люис по принцип постоянно е в падока, когато екшънът е в разгара си, само че в този момент даже и срамежливата му майка Кармен ще участва в Остин, Тексас. Там ще бъде също и неговият брат Никълъс, което приказва за предстоящата от тях коронация.

Чисто математически Хамилтън има късмет да завоюва трофея още в неделя. За тази цел той би трябвало да победи, а в това време главният му съперник – Себастиан Фетел от Ферари не трябва да финишира по-високо от 6-ото място. След Гран При на Монако германецът имаше задатък от 25 точки пред Хамилтън, само че в този момент се намира с пасив от 59. За да резервира възможностите си, Фетел би трябвало да победи и в Съединени американски щати, и в Мексико, с цел да удължи дуела най-малко до предпоследния кръг, който е в Бразилия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР