Семейството на кралското семейство не се различава от нас, когато

...
Семейството на кралското семейство не се различава от нас, когато
Коментари Харесай

Любимото емоджи на принц Уилям е много по-рисково, отколкото бихте си помислили

Семейството на кралското семейство не се разграничава от нас, когато става въпрос за изпращане на текстови известия - и наподобява, че те също обичат потреблението на рискови емоджи всякога понякога в персоналните им известия.

Когато го попитаха кой е неговият желан воин от анимационен текст в „ Going Home “ на BBC Radio 1, принцът на Уелс безсрамно отговори: „ Това чисто нещо ли е или това е едно семейство? " Той продължи: „ Казаха ми да не споделям патладжана, тъй че би трябвало да избера нещо друго. Щеше да е патладжанът, само че в този момент споделям — тъй като би трябвало да съм пораснал — това е този, при който очите се качват нагоре и надолу, а устата е на открито. “

Принцът отговорът провокира неспокойствие в обществените медии, като кралските почитатели в цялата страна означиха сугестивния темперамент на емоджито - което е известно с фалическия си външен тип - и постоянно се употребява като евфемистична или сугестивна икона по време на груби текстови диалози, с цел да съставлява пенис.

При принц Уиля...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР