Семейството на херцога и херцогинята на Кеймбридж изглежда точно като

...
Семейството на херцога и херцогинята на Кеймбридж изглежда точно като
Коментари Харесай

Очите казват всичко: Кейт Мидълтън и принц Уилям празнуват розова сватба

Семейството на херцога и херцогинята на Кеймбридж наподобява тъкмо като в приказките: блестяща женитба, три деца, благополучен фамилен живот в същински палат, обич и естетика в връзките им.

Днес Кейт Мидълтън и принц Уилям честват 10-та годишнина от сватбата си, известна у нас като "розова женитба " или "тенекиена женитба ".
 Разлики сред връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари  Разлики сред връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари  Разлики сред връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари  Разлики сред връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари
Даже и да сте осведомени с обстоятелствата към превъзходната сватбена рокля на Кейт, спонтанните младоженски целувки на балкона и сърдечните сватбени клетви сред двамата, евентуално има и още някои любопитни неща, които не знаете за техния огромен брачен ден.

По случай празника в формалния Instagram профил на херцога и херцогинята на Кеймбридж са оповестени очарователни фотоси:

Кадрите са снимани тази седмица, а фотограф е Крис Флойд.

Самият той не пропусна да поздрави кралската двойка и показа друга фотография от фотосесията с изложение:

За първи път в живота си посетих Кеймбридж. В този ден, при невероятни условия, помолих да фотографирам херцога и херцогинята на Кеймбридж за сватбения им празник. За мен беше наслаждение да прекарам деня с тях в двореца Кенсингтън, изключително когато и самата херцогиня също се увлича по фотографията. Честит празник!

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР