Семейството на Годжи е изправено пред тежка драма. Младата му съпруга

...
Семейството на Годжи е изправено пред тежка драма.
Младата му съпруга
Коментари Харесай

Много тежка драма в семейството на Годжи. Какво се случва?

Семейството на Годжи е изправено пред тежка драма. Младата му брачна половинка – Надежда Дончева, е оповестила банкрут. Припомняме, че тя държеше два магазина в родния си град – Враца. Блондинката се занимаваше с продажбата на антикварни предмети, ръчно рисувани картини, здравословни храни, бутиков алкохол и други такива. 
Именно поради отвратително високите цени за Северозапада, се е наложило галериите й да хлопнат кепенците. На тяхно място към този момент е открит съветски чревоугодник. В продължение на години брачната половинка на Годжи оферираше на клиентите си пречистено масло Гхи, с което не спираше да обикаля из биобазарите в страната. 
Тя обаче прекрати активността си, откакто и цеха, в който бе създавано маслото също затвори, отбелязва „ Галерия “. Така към днешна дата цялото семейство разчита единствено на приходите на Годжи. Надежда пък се е отдала на развъждането на общата им дъщеричка Цвета, която се появи на бял свят преди 5 години – на 16 декември. Вероятно си спомняте, че тогава двойката не оповестиха обществено, че са в очакване на рожба. Дори в противен случай – брояха се на пръсти хората, които бяха наясно с това. 
Първата им фамилна фотография стана обществено притежание едвам откакто момиченцето им навърши шест месеца. Припомняме, че тя носи името на майката на басиста – Цвета.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР