Семейството на DJ Avicii - един от най-популярните и влиятелни

...
Семейството на DJ Avicii - един от най-популярните и влиятелни
Коментари Харесай

Близките на Avicii намекнаха, че се е самоубил

Семейството на DJ Avicii - един от най-популярните и авторитетни диджеи от последните години, намекнаха, че той се е самоубил. В първия коментар откакто 28-годишният швед бе открит мъртъв в Оман, околните споделиха, че той безусловно се е борел с живота си и " не можеше повече да продължи ".

Досега няма публично пояснение за гибелта предишния петък на Тим Берглинг, както и същинското му име.

" Той в действителност се бореше с мисли за Смисъла, Живота, Щастието. Той не можеше да продължава повече. Той искаше да откри покой ", се споделя в известието на фамилията, представено от " Ройтерс ". Агенцията добавя, че това звучи като намек, че известният музикат и продуцент на електронна денс музика е протегнал ръка на живота си. Говорителката му Даяна Барън отхвърли да разяснява повече тематиката.

" Скъпият ни Тим търсеше, неговата нежна артистична душа диреше отговори на екзестинциални въпроси. Той бе извънреден перфекционист, който доста пътуваше и интензивно работеше с движение, довеждащо до голям стрес ", се споделя още в известието.

" Когато спря с турнетата, той искаше да открие баланс в живота си, да бъде благополучен и да прави това, което най-вече обичаше - музика. "

Avicii бе изключително известен в Европа, където преди близо седмица феновете му бяха шокирани от новината. В центъра на Стокхолм непринудено се събраха хиляди негови почитатели, а във вторник с църковни камбани бе изпълнен претекст от един от огромните му шлагери.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР