Семейството на детето, ударено преди дни от мълния в Бургас,

...
Семейството на детето, ударено преди дни от мълния в Бургас,
Коментари Харесай

Родителите на Георги, пазарен от мълния: Благодарим на всички, които помогнаха той да е жив

Семейството на детето, ударено преди дни от гръмотевица в Бургас, през сълзи от благополучие и с доста страст благодариха през медиите на всички хора, които са помогнали момченцето им да е живо и крепко и да бъде през днешния ден с тях.

Осемгодиншният Георги беше наред изписан от УМБАЛ-Бургас. Самият той също сподели пред медиите, че се усеща добре и няма самообладание да играе футбол, само че беше безапелационен, че не желае повече да върви на плажа. 

Семейството насочи голяма признателност към хората, които са ги докарали до болничното заведение, и на всички лекари, които са дали всичко от себе си, с цел да се борят за живота на детето. 

" Една жена ни докара с колата си, карахме на алено през целия град. Един господин също ни оказа помощ да го докараме. Благодарим на целия екип на болничното заведение, с помощта на тях той е жив и здрав. Голямо благодаря на всички, които не спираха да се грижат за него ", споделиха щастливите родители.

В деня на случая бурята станала за 5 минути доста страшна, бащата и майката описаха, че незабавно са почнали да реанимират детето. " На два пъти го връщахме към дишане на плажа, само че не ставаше добре- Един господин го откопчи от ръцете ни и напряко тръгнахме към кола. Първата инцидентна кола, която срещнахме и хората бяха вътре, просто се качихме вътре и тръгнахме към болничното заведение. Само се надявахме да диша. Благодаря на Господ, добре е, жив е, здрав е, няма увреждания. Благодаря на хората, на докторите, на кмета, защото незабавно имаше подготвеност да го транспортират до София със аероплан, на служителите на реда благодаря, само че най-много на лекарите. Дължа живота на детето ми на тях ", сподели през сълзи бащата. 

" Цялата болница ни оказа помощ, благодари им на всички ", добави майката. 

" Филмът е с благополучен край за наша наслада ", споделиха най-после родителите, прегръщайки усмихнатия Георги. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР