Семейството на Берлускони спира издръжката на млади жени участвали в

...
Семейството на Берлускони спира издръжката на млади жени участвали в
Коментари Харесай

Семейството на Берлускони спира издръжката на млади жени участвали в негови партита 

Семейството на Берлускони стопира издръжката на млади дами взели участие в негови празненства, станали известни като “бунга-бунга ” празненства, съобщи Франс прес. От повече от 10 години 20 млади дами са получавали месечно от Берлускони по 2500 евро. Освен това някои от тях живеят в жилища, благосъстоятелност на холдинга на някогашния италиански министър председател.

Семейството на Берлускони стопира издръжката на млади дами взели участие в негови партита 

Силвио Берлускони обясняваше, че задачата е младите дами да бъдат обезщетени за вредите върху репутацията, нанесени им от това, че те са били очевидци по делата против него във връзка със абсурда с бунга-бунга празненствата.

Семейство Берлускони обаче е решило да прекрати заплащането на тези суми и да накара младите дами да изоставен жилищата, които населяват.

Бившият италиански министър председател беше съден за това, че е подкупил младите дами, с цел да излъжат по време на правосъден развой какво са правили на празненствата във вилите му. По делото за корумпиране на очевидци Берлускони бе дефинитивно оправдан през февруари.

Злоупотреба с власт

Преди това някогашният италиански министър председател беше съден за корист с власт и склоняване към платени полови услуги на малолетна мароканка, участвала на празненства във негови вили. Той ходатайствал тя да бъде пусната от ареста след кражба, мислейки, че е родственик на тогавашния египетски президент Хосни Мубарак.

Берлускони умря през юни – малко откакто бе оповестено, че е болен от левкемия, написа Българска телеграфна агенция.

Още вести четете в категория Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР