Семейството на 35-годишния Владимир Бойчев, който след тежко инфекциозно заболяване

...
Семейството на 35-годишния Владимир Бойчев, който след тежко инфекциозно заболяване
Коментари Харесай

Семейството на Владимир от Варна: БТВ и Нова са заети само с Ковид19, но той има спешна нужда от помощ от друга болест

Семейството на 35-годишния Владимир Бойчев, който след тежко инфекциозно заболяване бе диагностициран с цироза на черния дроб, се обърна за помощ към хората, които могат да му оказват помощ.

Както „ Петел “ писа преди време, диагнозата на Владимир е сложена преди 11 години, той е в листата на чакащите по неотложност за чернодробна трансплантация в България.

Преминавайки през голям брой тежки лекарствени лечения и кръвопреливания от близо две години Влади е в тежко положение, животът му минава сред болничното легло и чакането за трансплантация. Ето какъв вик за помощ насочат неговите близки:

„ Здравейте, хора с положителни сърца!

Обръщаме се към Вас със смесени усеща – вяра, примесена със боязън, религия - премесена с обезсърчение и отново боязън, че в този комплицирана обстановка, в която се намираме всички, няма да успеем да се оправим ние, фамилията на Влади, с набирането на животоспасяващата за него сума за чернодробна трансплантация.

Молбата ми към Вас е, в случай че нямате опция да даряване средства, то най-малко споделяте, с цел да стигнем до повече хора, които биха могли да ни оказват помощ в този извънредно тежък за Влади и нас миг. Сега повече от всеки път разчитаме на Вас, защото малките екрани - Нова и bTV – до които изпратихме нашия зов за помощ, са заети единствено с новините към COVID-19. Да, несъмнено това е най-важната за момента вест, само че в тази спешна конюнктура има и хора, чийто живот е заплашен, както от ковид, по този начин и от тежко заболяване, изискващо незабавна трансплантация. Моля Ви, помогнете ни в тази двойна борба за живота на един младеж! Огромна признателност към всички, които към този момент се отзоваха!

Дарителски сметки:

Сметка в lева: BG59UBBS80021089541220

ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА

Сметка в eвро: BG44UBBS80021433373510

ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА

Титуляр на сметките Владимир Емилов Бойчев

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР