Семейството на 15-годишния Иван, който е заподозрян за зверското клане

...
Семейството на 15-годишния Иван, който е заподозрян за зверското клане
Коментари Харесай

Семейството на Иван, обвинен за зверското клане на 11-годишната Никол, взе изненадващо решение, което може да промени всичко

Семейството на 15-годишния Иван, който е обвинен за зверското кръвопролитие на 11-годишната Никол в Бургас ще се откаже от услугите на длъжностен бранител. Бащата на Иван – Димитър Иванов, се готви да наеме различен юрист и да освободи служебния бранител Камен Кънев, написа „ Телеграф “.

„ Бях осведомен от бащата, че фамилията ще упълномощи различен бранител и това е тяхно право. Аз евентуално няма да имам повече ангажимент по този развой и ще се отдръпва “, изясни юристът.

Все още не е ясно на чии услуги ще се довери фамилията. Родителите са безапелационни, че ще апелират определението на съда, с което на 15-годишния Иван бе наложена непрекъсната мярка „ задържане под стража “.

Нито майката и бащата, нито комшиите считат, че Иван е кадърен да извърши сходно безчовечие. По думите на съседите той е добродушно дете, което на никого не смее да опонира и извършва каквото му се каже.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР