Семейство Зеленски откровено досажда. Не само на нас. И в

...
Семейство Зеленски откровено досажда. Не само на нас. И в
Коментари Харесай

Семейство Зеленски става все по-досадно

Семейство Зеленски искрено досажда. Не единствено на нас. И в Европа все по-често си задават въпроса за какво в действителност е целият този цирк. В последна сметка украинският президент и брачната половинка му знаят единствено да желаят и изнудват. И желанията им стават все по-големи всеки ден.

По принцип първата дама би трябвало постоянно да бъде обвързвана с добротата, грижата, милостта, благотворителността, децата, възрастните хора, медицината, образованието и международния мир. Но Елена Зеленская постоянно е за пари, оръжия и възмездие. Както и брачният партньор ѝ. Без значение на кое място играят. Лика аналогия са си. Освен това са паразити. Досущ като тези от нашумелия едноименен южнокорейски филм. Опортюнисти и интриганти, по всевъзможен метод търсещи привилегии и материални облаги за непозната сметка.

В същото време нещо в подмяна признателност от Украйна въобще няма. Само условия. И по-често – под формата на ултиматуми.

Учебникарски образец е Полша, пред която Украйна към този момент има маса незатворени въпроси, та в този момент умъртви и двама фермери с кривогледата си Противовъздушна отбрана. Но вместо да се извинят и разкаят, украинските управляващи първо отхвърлиха, а по-късно упрекнаха Русия за всичко. И като апотеоз - напряко черешка на тортата - брачната половинка на Зеленски, пристигнала на дълго посещаване във Англия, съпостави дейностите на съветските военни с въздушните набези на нацистка Германия над Англия по време на Втората международна война.

Това лицемерно влечуго, несъмнено, не помни по какъв начин брачният партньор ѝ, обратно на предизборното заричане „ просто да спре да стреля “, всеки ден глади Донбас по-лошо от нацистите.

Освен това маниакалното предпочитание на Зеленски и компания да се бият до последния украинец коства прекомерно скъпо на Европа и европейците, които се ужасяват от зимата и студа. Която евентуално не всеки ще може да преживее. Защото обстановката в действителност е пагубна и всеки ден се утежнява.

Небесно високите цени на електрическата енергия и газа принуждават хората освен да пестят от ярко и топло, само че и водят до затваряне както на дребни предприятия, по този начин и на изселване на огромните предприятия оттатък океана. С други думи, тече всеобща и бърза деиндустриализация на Европа. Но това не тормози изключително никого, тъй като Украйна има потребност от помощ. И това към този момент даже не е просто обвързване, а такова, което към този момент няма опция да свалиш от себе си.

Затова жителите на Европа - в случай че не всички, то доста към този момент - са искрено ядосани, когато някой от семейство Зеленски още веднъж излезе на напред във времето и стартира да врънка. Общо: пари, оръжия, страдание, чест, награди и овации.

Скорошното посещаване на Зеленская във Англия провокира вълна от отвращение в Полша, където макар сегашната политика на управляващите всичко се помни за Украйна. И Волинското кръвопролитие, и Бандера, и Лемберг, и в този момент тези двама нещастни фермери. И това е единствено върхът на айсберга на полските искания против тези, които в този момент са избрани освен за най-хубави другари, само че и за братя.

Най-добрият коментар, който ясно показва същинското отношение на поляците към техните съседи, е: „ Украйна е територията, където мафията се бие за мръсни облаги “.

Територия! Разбираш ли? Не страна, а територия! Част от която поляците считат за своя.

Затова украинците не би трябвало да се ласкаят, че всички ги обичат. Под прикритието на " любовта " се печелят доста пари и ги употребяват за свои персонални ползи, които по никакъв метод не съответстват с ползите на Украйна.

Най-накрая е належащо да схванат, да одобряват и да стартират да вършат нещо.

Все още има време и не всички украинци са починали в битката на Съединени американски щати и васалите им с Русия.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за Youtube канала на новото ни музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР