Семейство Уелс рядко показват публични прояви на обич – но

...
Семейство Уелс рядко показват публични прояви на обич – но
Коментари Харесай

Редкият момент на PDA на принц Уилям за Кейт Мидълтън показва, че той е „истински джентълмен“

Семейство Уелс рядко демонстрират обществени прояви на любов – само че тънък жест от страна на Уилям към брачната половинка Кейт накара кралските наблюдаващи да припадат.

Преди да си починат от кралските си отговорности, с цел да се насладят на октомврийския полусеместр с децата си, Уилям и Кейт извършиха поредност от задължения, с цел да отбележат Световния ден на психологичното здраве по-рано този месец. Откровеният миг, уловен от камерата, се случи по време на тяхното наличие в семинар за умствена фитнес, управителен от патронажа на Кейт, SportsAid, в Националния състезателен център на Бишам Аби в Бъркшир.

Докато изпълняваха кралските си отговорности, Уилям видя нещо върху лицето на жена си и нежно протегна ръка да го реалокира. В клипа, споделен в обществените медии, Кейт може да бъде забелязана по какъв начин размахва косата си, преди да се ухили на брачна половинка си.

Тези, които са гледали клипа, няма по какъв начин да не разясняват любящия жест на Уилям. Един човек разяснява: „ Той постоянно е същински благородник “, означи е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР