Семейство се размина на косъм от смъртта на автомагистрала "Тракия",

...
Семейство се размина на косъм от смъртта на автомагистрала "Тракия",
Коментари Харесай

КАТ с равносметка за лято 2017

Семейство се размина на косъм от гибелта на автомагистрала "Тракия ", само че с акт за нарушаване. Джип с немска регистрация избутал от пътя колата и я пратил в канавката.

Съпрузите оживели по знамение. Отървали се невредими, само че с санкция, стана ясно в утринния блок на Нова телевизия. Според служителите на реда дамата, която е карала сега, е отговорна за случая. Защото изгубила надзор над автомобила. Според очевидци обаче повода е друга.

От Министерство на вътрешните работи подозират, че водача на джипа може и да е напуснал страната. Въпреки това ще го потърсят, въпреки и със закъснения.

„ Полицаите, пристигнали на мястото на случая, са видели единствено един аварирал автомобил. От следите и от обстановката на място, са решили, че лидерът е изгубил надзор над колата и е напуснал автомагистралата. Хората са обяснили, че имало автомобил, който ги е тормозил, само че не са могли да го опишат, нито да посочат неговата марка. Сами разбирате, че не можем да спрем всеки непознат автомобил, който се движи по автомагистралата, в случай, че в този момент има голям гастърбайтерски поток. Ако се знае марката или цвета на колата, тогава може и да се предприеме нещо”, разяснява случая в студиото на "Здравей, България " Росен Рапчев, шеф на бранш „ Пътен контрол” към Групово дело „ Национална полиция”.

Той регистрира, че от началото на лятото е намалял общия брой починали и пътно-транспортни катастрофи спрямо 2016 година През юни 2016 година пътно-транспортните катастрофи са били 741, а през юли – 778. За съпоставяне, през юни 2017 година злополуките на пътя са 662, а през юли – 710. Намалил се е и броят на починалите – на 61 индивида през юни и 84 индивида през юли 2017.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР