Семейство Петканови разкриха как е минала първата им среща с

...
Семейство Петканови разкриха как е минала първата им среща с
Коментари Харесай

Първи сблъсък с реалността! Ето как родителите посрещнаха Александра и Даниел:


Семейство Петканови разкриха по какъв начин е предходна първата им среща с родителите на булката, които бяха изрично срещу сватбата им във.

На финала на шоуто в публиката се видя единствено бащата на моделката, който взе участие и в един от последните епизоди и даде благословията си на младите. Отсъствието на майката на Александра, обаче беше много красноречиво.

Ден след края на шоуто, младоженците отишли в Благоевград, с цел да беседват очи в очи със фамилията на булката. Родителите на Александра ги посрещнали с доста дарове за сватбата. Майката заръчала на Даниел Петканов да се отнася с почитание към щерка й и да я обича.

Лудия кореспондент също описа по какъв начин е предходна срещата с родителите му. Те му честитили, само че въпреки всичко тайничко се надявали, че сватбата не е същинска, наградата си Петканов. Явно той към момента не е завел брачната половинка си в дома на родителите си. Но съобщи, че доста я харесвали и я одобряват за снаха. Майката и бащата на Даниел отхвърлиха да влязат в къщата, с цел да го видят, което породи много мнения. Но лудия кореспондент изясни, че просто двамата не желали по никакъв метод да попадат в общественото пространство.

Петканови към този момент са си наели квартира, която е покрай Нова телевизия. Жилището към момента не било в положително положение, само че се надяват в скоро време да го стегнат. Лудият кореспондент пък се похвали, че се е заел да поправя парното, а бащата на Александра му дал скъпи препоръки по какъв начин да го направи.

Петканов си призна, че към момента дамите го стопират на улицата и се пробват да му дадат телефонния си номер. Но той ги отрязвал и им казвал, че към този момент е женен.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР