Семейство отдава емоционална почит на най-грижовното малко момче“, след като

...
Семейство отдава емоционална почит на най-грижовното малко момче“, след като
Коментари Харесай

Семейство с разбито сърце отдава почит на „красивото“ момче, 5, след ужасяваща катастрофа с мотоциклет

Семейство отдава прочувствена респект на „ най-грижовното малко момче “, откакто то беше убито в автомобилна злополука предишния уикенд.

Жертвата, която е посочена като Теди Хикман, е била на задната седалка на Ford Focus, когато той се е сблъскал с мотоциклет в Оксфордшър в неделя (14 април). Службите за незабавна помощ дойдоха на мястото на случая, само че макар напъните им, петгодишното дете беше оповестено за мъртво на B4011 в Blackthorn, покрай Bicester, към 14:00 часа.

Мотористът на KTM, на възраст към 40 години, е откаран в болничното заведение Джон Радклиф в Оксфорд със съществени пострадвания. В болница с леки пострадвания са откарани към 30-годишната шофьорка на „ Форд Фокус “ ​​и другият пасажер – 9-годишно дете. Сега фамилията на Теди издаде респект посредством полицията в Thames Valley след нещастието. В изказване те споделиха: „ Теди беше светлината на живота ни и на целия ни свят. Той беше най-красивото малко момче от вътрешната страна и извън с най-нахалната усмивка. Беше занимателен, обичаше д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР