Семейство от Варна издирва безуспешно сина си вече цял месец.

...
Семейство от Варна издирва безуспешно сина си вече цял месец.
Коментари Харесай

Издирват мистериозно изчезнал млад мъж във Варна

Семейство от Варна търси безрезултатно сина си към този момент цялостен месец. Изчезналият е 31-годишен мъж с психологично заболяване. Изчезва мистериозно в Морската градина измежду бял ден, до момента в който е оставен самичък за няколко минути.

От полицията признават, че макар издирвателните дейности, от мъжа няма никаква диря.

Изчезналият Здравко е болен от параноидна шизофрения и реагира на света по детски. Единствен наследник на родителите си. На моменти е естествен, в подобен смисъл, че може да се смее, може да беседва, а в различен миг може и да покачва звук. Не е приспособен към градска среда, към извънградска, както в къщи. Облечен е с фланелка пай ръкав, от горната страна риза на квадратчета и с тези кафяви дънки, маратонки сини, кафяви чорапи, изясни пред Нова телевизия Янко Чакъров, татко на изчезналия мъж.

Здравко е висок 186 сантиметра, със светлокестенява коса и кафяви очи. На 11-и септември е разгласен за общодържавно търсене, а околните му популяризират листовки с вяра някой да го разпознае. От полицията твърдят, че неведнъж са правени обходи в парка. В региона няма видеонаблюдение.

Проверяват изоставени здания, рискови шахти, разпитват скитащи хора.

Всеки, който има информация за изчезналия Здравко или го види някъде, може да алармира на телефон 112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР