Семейство от трима възрастни и пет деца бе намерено застреляно

...
Семейство от трима възрастни и пет деца бе намерено застреляно
Коментари Харесай

Убийство на 8 души, сред които 5 деца, потресе градче в Юта

Семейство от трима възрастни и пет деца бе открито убито в сряда в къща в селски регион в югозападната част на американския щат Юта, заяви Си Ен Ен.
Още по темата
Служителите научили за смъртните случаи, откакто се отзовали на сигнал за инспекция в къщата в град Енох, който се намира на към 245 благи южно от Солт Лейк Сити, се споделя в известие на управляващите в Енох. Всички тела са открити вътре в къщата.

Разследването продължава, само че градските управляващи обявиха, че не считат, че има продължаваща опасност за обществото.

Кмет на Енох Роб Дотсън, съобщи, че локалните поданици скърбят за гибелта на фамилията.

" Трудно е да се опишат с думи страстите, които претърпяват хората, които живеят тук ", сподели Дотсън. " Всички ние познавахме това семейство. Много от нас са идвали на работа дружно с тях в църквата, в общували са с тях, децата са ходили на учебно заведение с децата на фамилията ".

Местната полиция не оповестява по кое време са настъпили смъртните случаи и какво е довело до стрелбата. Не прецизира и връзката сред членовете на фамилията. Също по този начин не се оповестява кой и по кое време е подал сигнала до локалните управляващи.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР