Семейство от София обяви война на Спешна помощ. Даниела и

...
Семейство от София обяви война на Спешна помощ. Даниела и
Коментари Харесай

Семейство от София обяви война на Спешна помощ

Семейство от София разгласи война на Спешна помощ. Даниела и Огнян Секирански настояват, че на 9-годишната им внучката им не е обърнато внимание, макар че е на 9 години и е била с сериозно висока температура.

Случката се разиграла на 31 юли описа "Здравей, България " по Нова телевизия. Бабата и дядото потърсили незабавната помощ през телефон 112, само че тя по този начин и не пристигнала. "В един миг детето стартира да трепери. Премерих й температурата и се стреснах - беше над 41 градуса. Детето изпадна в беззащитност и заспиваше ", описа Даниела за "Здравей, България ".

Двамата звъннали на 112, където ги посъветвали да подхващат дейности за събаряне на температурата на детето.

"След час още веднъж им звъннах. Оттам диспечерът ми отговори, че сега не могат да изпратят екип, защото търсят педиатър ", добави Огнян.

"По това време детето към този момент стартира да повръща. Наистина бяхме шокирани. Тогава извикахме кола за спешна помощ на частна компания. Дойдоха след 10 минути ", сподели брачната половинка му.

"В това, което дотук се сподели, има много погрешни неща. При първото позвъняване дядото споделя, че детето е с 40,5 градуса. Второто им позвъняване не е след час, а е 6 минути по-късно. Нашата диспечерка споделя, че сме пренасочили педиатър. На 45-ата минута колата за спешна помощ е пред блока и там се засича с екип от частна болница ", съобщи от своя страна Катя Сунгарска, представител на "Спешна помощ ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР