Семейство от Сърбия преживя невиждана трагедия. 13-годишно момиче е заподозряно,

...
Семейство от Сърбия преживя невиждана трагедия. 13-годишно момиче е заподозряно,
Коментари Харесай

Нови подробности за убитото дете в Германия

Семейство от Сърбия претърпя невиждана покруса. 13-годишно момиче е обвинено, че е намушкало до гибел по-малката си сестра на 7 години в жилището на фамилията в Лайпциг, Германия.

Сестрите били сами, описват техни познати за Kurir, до момента в който двете им по-големи сестри били на учебно заведение. Бащата на девойките бил на работа, а майката - в Сърбия.

Престъплението е станало в петък вечерта в апартамент в Лайпциг, където живеело семейство от Тутин.

След убийството момичето извикало полиция и кола за спешна помощ, която транспортирала 7-годишната ѝ сестра, само че тя умряла от пострадванията си в локална болница.

„ Семейството е родом от Тутин, само че живеят и работят в Германия. Двамата имат четири дъщери и в никакъв случай не е имало проблеми посред им. Не сме чули никакво принуждение. Съвсем обикновено семейство, което постоянно идваше в Сърбия “, споделя прочут на фамилията, поискал анонимност.

„ Тази нощ изгубиха две дъщери. Както ни описаха познати, живеещи там, девойките били сами в жилището и в това няма нищо извънредно, защото и преди са били сами, защото родителите им работят “, споделя познатият на фамилията.

Според осведомени на фамилията майката е била отвън страната.

„ Двете по-големи девойки - на 15 и 16 години, са били на учебно заведение, до момента в който татко им е бил на работа. Твърди се, че майката е била в Сърбия, с цел да удължи визата си за престой. Нямаше никакви признаци, че ще се случи нещо толкоз извънредно. Версиите са две - едната е, че двете са играли рискови игри и са употребявали ножове и по този начин е станало убийството. Другата е, че по-голямата сестра е намушкала по-малката след сдърпване “, споделя още познатият на фамилията.

13-годишното момиче е било цялото в кръв, само че все пак е извикало полиция и кола за спешна помощ. Казало, че сестра ѝ е била намушкана и кърви щедро.

Лекарите са пристигнали и са намерили момиченцето в локва кръв, давали са дребен късмет да оцелее. В болничното заведение са я реанимирали, само че по-късно детето е умряло.

13-годишното момиче е откарано в психиатрична клиника, оповестиха управляващите в Германия.

„ Родителите са били в потрес. Доколкото чух, на майката ѝ прилошало, когато схванала, че е останала без детето си, а още по-голям потрес последвал, когато схванала по какъв начин е потърпевша “, споделя още познатият на фамилията.

Момичето, упрекнато, че е наранило сестра си, към момента не е разпитано от прокуратурата в Лайпциг.

Разследващите са открили всички обстоятелства по закононарушението от петък, като са взели и оръжието на закононарушението, което е намерено в жилището.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР