Семейство от Асеновград се разминава на косъм от трагедия, която

...
Семейство от Асеновград се разминава на косъм от трагедия, която
Коментари Харесай

Семейство от Асеновград се размина на косъм от размазване. Ще се засрамят ли героите?

Семейство от Асеновград се разминава на косъм от покруса, която можеше да бъде следващата в нескончаемата черна хроника по българските пътища. Картината е до болежка позната - млади и самонадеяни (засега ще се въздържим от по-точна квалификация) водачи, седнали зад кормилото на скъпи возила, са решили непременно да показват предимство и мощност над всички останали участници в придвижването - и водачи, и пешеходци. Правят го безсрамно, безконтролно и рисково - по предписание както за себе си, така и за всички останали.

Примерите са доста, а последният от тях е толкова свеж, че още не са изсъхнали цветята на гробовете на двама млади пловдивчани, а други трима още са в болница. Този път не се стига до съдбовен край - чист шанс или просто случайност. Ето какво написа Мария Георгиева от Асеновград във Фейсбук, надявайки се, че героите на историята й ще се засрамят. А може би и родителите им... 

" Не знам дали да се извиня на родителите на тези деца, за това че мъжът ми трябваше да ги превъзпитава през днешния ден, откакто се разминахме на косъм от премазване с дрифт по калната улица " Илинден ". Или може би отново общината е отговорна, че не е почистила улицата и дава поле за изява на такива човеци.

Или пък родителите им би трябвало да ни благодарят за това, че децата им получиха наставление, само че и ги спасихме от гнева на комшия, който в случай че имаше секира на разположение, щеше да я употребява. Хора, в случай че не можете да обърнете внимание на децата си или да ги дарите с малко любов, най-малко не им купувайте коли, с които да показват превъзходство на пътя, застрашавайки непознати ориси и животи. Дано забърканите се засрамят. "

От мненията под поста на асеновградчанката разбираме, че навръх това място такова поведение е всекидневие, освен от деца. " Тази улица я имат за автомагистрала ".

" Тези " деца " очевидно не гледат новините, с цел да видят какво става по пътищата и по тази причина се мислят за безсмъртни ", счита друга асеновградчанка.

А мъж напряко предлага: " Явно с шофьорската брошура би трябвало да получават и абонамент за черната хроника кой дребен гъзар се е направил на кайма предната вечер. Със СМС-и и да не може да се блокира. "

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР