Семейство от американския щат Уисконсин имаше неочакван гост по време

...
Семейство от американския щат Уисконсин имаше неочакван гост по време
Коментари Харесай

Купиха си органична салата, а вътре откриха жива жаба

Семейство от американския щат Уисконсин имаше непредвиден посетител по време на вечеря. След закупуването на здравословна органична храна в локален магазин, жива жаба се скрила вътре в кутията със салата.

Шокираното семейство мигновено показа „ органичния “ си клиент в обществените медии. Кадри в интернет демонстрират смаяните членове на фамилията, които крещят на салатата, че е жива.


Семейството е възнамерявало да върне новия си зелен другар в магазина, само че в това време жабата избягала. Служителите на локалните магазини можеха да преглеждат единствено видеото и кутията за салата.

В последна сметка фамилията е получило назад сумата за покупката на био храна от магазина, а компанията-майка се извини в изказване.


"Тези обстановки се случват понякога, при събиране на биологични артикули. Сертифицираните биологични продукти би трябвало да са без синтетични добавки и избрани пестициди. Макар и рядко, понякога виждаме инсекти и други дребни животни, такива като жабите да се озовават при пакетиране с пресни артикули.”.

Член на фамилията разгласява в локалните медии, че ще преразгледа своята „ робска преданост” към придвижването за „ органична “ просвета на хранене.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР