Семейство, което избяга от Канада за Русия, за да избяга

...
Семейство, което избяга от Канада за Русия, за да избяга
Коментари Харесай

Анти-ЛГБТК семейство, което избяга в Русия, съжалява за решението си, тъй като местните жители не говорят английски

Семейство, което избяга от Канада за Русия, с цел да избяга от по този начин наречената ЛГБТК идеология, в този момент споделя, че съжалява за решението си, защото локалните поданици не приказват британски.

Arend и Anneesa Feenstra не можеха да понасят " събудената " ЛГБТК идеология да им се хвърля в лицата на всички места, където отидоха в дребния недодялан град в Онтарио, Канада, където живееха. И по този начин, двойката стегна куфарите си, сграбчи осемте си деца и се реалокира в Русия, където се надяваха нещата да бъдат по-добри за тях.

Сега двойката стартира да съжалява за решението си. Въпреки че Русия има едни от най-строгите анти-гей закони в света, фамилията се е сблъскало с доста други проблеми в селския фермерски град, в който в този момент живеят. След като продадоха канадската си плантация, двойката не съумя да получи достъп до парите от нея, защото техните нови съветски банки нарекоха средствата „ подозрителни “, заяви Daily Mail. За да влошат нещата, никой в ​​​​семейството не приказва съветски, тъй че не са усп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР