Семейство и близки се събраха в събота на плаж в

...
Семейство и близки се събраха в събота на плаж в
Коментари Харесай

„Тя е там горе и се усмихва“: Изпратиха булката, загинала в катастрофа, с цветя в океана

Семейство и близки се събраха в събота на плаж в Южна Каролина, с цел да проведат на ден бдение заСаманта Милър -булката, която беше убита от пияна шофьорка единствено мигове откакто напусна сватбената си гала с количка за голф.

Арик Хътчинсън, брачният партньор на починалата младоженка, беше измежду минимум стотина души, които се върнаха на Фоли Бийч, с цел да почетат живота на Милър, като хвърляха цветя в океана с името „ Сам “, изписано на табелка, завързана за стеблата.

„ Тя щеше да го хареса. Това е Сам. Тя е плажно момичедокрай. Идваме тук съвсем всяка заран и това е нейното изпращане. Тя е там горе и сигурно се усмихва “, сподели Хътчинсън пред WYFF News 4.



34-годишната Милър почина на 28 април във Фоли Бийч, когато кола удари задната част на количка за голф, в която тя се возеше дружно със брачна половинка си и още двама, оповестиха по-рано отPeople.Съобщава се, че количката за голфсе е преобърнала няколко пъти, съгласно страница в GoFundMe, основана от майката на младоженеца.

36-годишният Хътчинсън е получил голям брой контузии - счупени кости на краката и прешлените, в допълнение към мозъчните кръвоизливи, произлизащи от смъртоносната злополука, съгласно организацията за набиране на средства.Други двама също са потърпевши.

Хътчинсън, който седеше в инвалидна количка по време на бдението, описа за пътя си към възобновяване.

„ Чувствам се добре. Толкова е добре, колкото мога да се усещам в тазиситуация, само че явно през днешния ден беше просто необикновено. Знам, че Сам ще го хареса “, сподели той.

Пияната шофьорка, Джейми Лий Комороски, е упрекната в едно ликвидиране по несъобразителност и три закононарушения, водещи до тежка телесна щета.Тя остава в ареста.

Нивото на алкохол в кръвта й е повече от три пъти над законовия предел в Южна Каролина.

В оповестена по-рано клетвена декларация властитезаявяват, чеКомороски едвам не е паднала,когато полицията я е помолила да направи теста за умереност.

В изказване отбраната на обвинената сподели:

„ Не можем да проумеем през какво минават фамилиите и показваме най-дълбоките си съчувствия. Ние просто молим да не се бърза с присъдата. Нашата правосъдна система се основава на правилата на справедливостта и милостта, и там всички обстоятелства ще излязат нескрито. "
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР